Masser af oplevelser

 lige i nærheden

Gå, løb eller snub en cykeltur

Fynslundområdet byder på masser af naturoplevelser både lige i nærheden og rundt i hele Trekantområdet.

Gå, løb eller snub en cykeltur på den gamle banesti Troldhedestien, der går forbi Ferup sø, hvor der også er shelter og bålsted.

En af de lokale perler

Skærsøen er en af de lokale perler – til en god gåtur rundt om den eller som badesø om sommeren – eller vælg en af de mange små skove i området, når du skal have frisk luft ; )

Og vil du have mere, så skal du ikke køre langt for at komme til Kolding Fjord, Vejle Ådal, Randbøl Hede ved Billund. Du kan langs stier gå hele vejen til Kolding C – næsten uden at møde en bil. Vi siger at vi har højt til himlen og begge ben på jorden – og du er velkommen til at komme og opleve det!

Underholdning – og viden om

Kig indenfor i forsamlingshuset i Jordbrug, der byder op til alt fra sodavandsdisco og fastelavnsfester til borgermøder og banko.

Kom med til den årlige sportsfest, hvor boldklubben samler hele området til aktiviteter, fest og grillet pattegris i store mængder.

Vær med til skolefest og koncertaftner, når skolen fylder hallen med slangekrøller, strutskørter og svingom.

Kom med til menighedsrådets kulturelle arrangementer og hør livsoplysende foredragsholdere og aktuelle musikere.

Vi byder altid velkommen med manér – og godt nok bor vi på landet, men vi er tæt på Kolding og hele Trekantsområdet, hvor det bugner af kulturelle tilbud til alle aldre og alle smage.

Du kan tjekke det ud på fynslund.dk eller på kulturnaut.dk